Maajoukkue

SPBL Maajoukkue 2024

SUOMEN 2024 MAAJOUKKUEET

VALMENTAJAT

I am Pauli Tintunen and I have been playing sport paintball since 2011. My "home" team I consider FieldFighter,

I played there since 2013 but I was part of many other teams from Finland and abroad such us BOS,  Fusion, PH paintball, Cyclone, Polar Paintball, RedFort, Nordic and so on. 4 times Finnish cup winner, participant and winner of other international competitions like CPS, NXL, Baltic Sea cup etc on different levels including top divisions. 
First big coaching project was BOS since 2016, but as a coach I was honoured to work with teams like Polar Paintball, Afterlife, Old Hobos  and some others teams abroad and of course now I am working with Fusion, a team I have high hopes for.

Olen Jani Leskinen, lajin sisällä vastaan vain nimeen "Juice". Tämän nimen sain joukkuekavereilta jo kesällä 1991. 
Kokemusta valmennuksesta on mm. Urhon päävalmentaja kaudesta 2008 alkaen kun Tommi Tuovila jätti kentät. Urhokouluja niin aikuisille kuin junnuillekin jo toista vuosikymmentä.
Ensimmäinen SM-kisa 1991 on ensimmäinen kokemus pelaajana ja siitä lähtien ei ole jäänyt yhtään kautta väliin. 
Kokemukseni muiden lajien valmekkusesta on esim. uppopallossa valmentajana 90-luvun lopulla, myös kokemusta laitesukelluskouluttajana.

Olen Sampo Kokkonen ja aloitin painttivalmennuksen, kun Raakakone kaivautui reilu pari vuotta sitten naftaliinista ja oma tyttäreni aloitti lajin harrastamisen. Olen valmentanut junnuja ja kisajoukkueita, naisia ja miehiä. Naisten joukkueista olen koutsannut Aurora Unitya, Raakakone Unitya sekä naisten maajoukkuetta. Luonnollisesti valmennan myös Tilhiä henkilökohtaisella tasolla.

Olen aloittanut lajin aika tarkalleen 30 vuotta sitten ja ehtinyt pelaamaan noin kymmenessä joukkueessa Suomessa ja Euroopassa. Suomenmestaruus Cyclonen ja Waasankadun riveissä. Maajoukkueessa olen pelannut nuorten miesten ja pappojen joukkueissa. Nykyään pelaan Raakakoneessa, jolla silläkin on 30. juhlavuosi alkamassa.

Olen suorittanut ammattivalmentajan (VAT) pätevyyden ja valmentanut työkseni agilitya omassa yrityksessäni. Agilityssa olen valmentanut niin vasta-alkajia kuin maajoukkuekoirakoita yli kymmenen vuoden ajan.

Olen Petri Meuronen
Olen valmentanut RaakaKoneen pelaajia kolme vuotta ja viime vuonna valmensin Suomen historian ensimmäisen U-16 maajoukkueen mm neloseksi. Samalla toimin apuvalmentajana naisten maajoukkueessa. 
Aloitin paintin 2002 ja pelasin aktiivisesti 2012 asti minkä jälkeen olin tauolla vuoteen 2019 asti kunnes palasin taas takaisin lajin pariin.
Olen toiminut apuvalmentajana vähän aikaan jääpallossa alle 10 vuotiaiden ryhmässä.

Maajoukkue sponsorointi